Roller Team vernieuwt interieur Granduca serie

Roller Granduca 295TL

Nieuw interieur en nieuwe indeling voor de Granduca campers van Roller

De Granduca serie van Roller Team behoort al jaren tot de populairste modellen van dit Italiaanse merk. Ondanks het feit dat de aandacht tegenwoordig vooral uitgaat naar (semi-)integraal campers en buscampers, mogen de alkoof campers van Roller Team zich dankzij de grote verhuurmarkt in Italië nog steeds in een grote populariteit verheugen.

De Italiaanse fabrikant liet ons op de Caravan Salon in Düsseldorf een nieuwe indeling in deze serie zien, waarvan het interieur bovendien was uitgevoerd in een geheel nieuw design. Roller zal dat nieuwe design doorvoeren in alle Granduca modellen. Zowel in de alkoof campers, als in de halfintegraal campers.

Het nieuwe interieurdesign van de Granduca is typisch Italiaans. Strak, licht en modern. Lichte kleuren overheersen, waarbij de donkere kleuren een mooi contrast geven. Het dochterbedrijf van Trigano laat hier duidelijk zien dat Italianen een goed gevoel voor kleur en smaak hebben. Kopers kunnen bij de 2017 modellen van de Granduca kiezen voor een stoffering in geheel wit, geheel antraciet of wit met antraciet accenten.

Nieuw bij Roller Team is dus ook de bijna 7 meter lange Granduca 295TL. Deze is geschikt voor 4 tot 5 personen. Achterin de camper treffen we een dwarsgeplaatst tweepersoons bed. Dit staat hoog, je kunt het alleen via een trappetje bereiken. Dat is niet zonder reden, onder het bed bevindt zich namelijk een forse garage waar je ongetwijfeld een bescheiden formaat scooter in kwijt kunt.

Roller Granduca 295TLVerder bevindt zich boven de zitgroep nog een hefbed met 2 slaapplaatsen, en kan er in de bijzonder ruime zithoek zelf ook nog een 5e slaapplaats worden gerealiseerd. Ook beschikt de camper over 5 gehomologeerde zitplaatsen. Opvallend is ook de ruime en lichte hoekkeuken met grote koelkast, waar koken een genot moet zijn.

Uiteraard zijn de 2017 modellen van de Granduca voorzien van een Euro 6 dieselmotor.

Like dit artikel
Tweet dit artikel