Roller Team vernieuwt Livingstone buscampers

Roller Team Livingstone buscamper

Roller Team vernieuwt Livingstone buscampers

De buscampers van het Italiaanse merk Roller Team worden dit kampeerseizoen met een geheel nieuw interieur geleverd.

Roller Team gaat met de vernieuwing verder dan alleen het houtdecor en de stoffering. Ook de zogenaamde corpus van de meubels, zeg maar de basis, wordt vernieuwd.

Roller Team Livingstone buscamperHet nieuwe interieur van de Livingstone buscampers krijgt min of meer rechte kanten, waarvan de hoeken rond worden afgewerkt. Roller team koos voor een combinatie van lichte en donkere tinten, die een aantrekkelijk en levendig contrast vormen. De lichte oppervlakten zijn afgewerkt in een mix van gebroken wit en licht houtdecor, wat fraai contrasteert met de donkerbruine vlakken en de accenten van de stoffering. Ook de binnenwanden zijn vernieuwd en rond de vensters voorzien van stof.

Standaard zijn de Livingstone buscampers voortaan ook uitgerust met een 4 kW gasverwarming, extra USB-aansluitingen, grotere vensters en LED-lichtlijsten in de meubels.

Roller Team Livingstone buscamperIn de Advance-uitvoering zijn de frontjes van de bovenkastjes uitgevoerd in hoogglanzend antraciet met rode en metaalkleurige accenten. Deze uitvoering heeft ook extra LED-verlichting, een opklapbare tafel die ook buiten kan worden gebruikt, extra bergvakken achterin, een mooier aanrechtblad, twee panoramische dakluiken, elektrisch opstapje, een hor voor de toegangsdeur, plissé verduistering, Cruise Control, Climate Control en bumpers in carrosseriekleur.

De prijzen zijn volgens Roller Team nagenoeg gelijk gebleven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel