Roller Team waardeert Zefiro-serie op tot Zefiro Plus

Roller Team Zefiro Plus

Roller Team waardeert Zefiro-serie op tot Zefiro Plus

De Zefiro behoort al heel wat jaren tot de bestsellers van Roller Team. De Italiaanse fabrikant heeft een selectie uit deze serie opgewaardeerd en vernieuwd en noemt deze de Zefiro Plus.

Roller Team heeft deze modellen voorzien van geheel nieuw design aan de binnen- en buitenzijde en heeft ook de basisuitrusting enigszins uitgebreid.

Basisvoertuig: keuze uit Fiat of Ford

Zoals we van Roller Team gewend zijn, kun je ook bij de nieuwe Zefiro Plus-serie kiezen uit verschillende basisvoertuigen. Standaard worden de nieuwe halfintegraal campers van Roller Team met een Ford Transit basisvoertuig geleverd. Maar de Zefiro Plus kan – tegen een bescheiden meerprijs – ook op een Fiat Ducato worden geleverd.

Nieuw design

Roller Team Zefiro PlusRoller Team heeft ook het design aangepast. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe graphics ontworpen voor de buitenzijde van de Zefiro Plus. De polyester opbouw is voortaan uitgevoerd in lichtgrijs en de cabine heeft zilvergrijze accenten die overlopen naar de opbouw. Ook aan de binnenzijde zien we veel veranderingen. Gebleven is de bijna onnavolgbare Italiaanse flair, die je onder andere kunt herkennen aan de opvallende stiksels in de stoffering. De wanden zijn bekleed met textiel voor een warmer gevoel en betere geluiddemping. De onderzijde van het hefbed is, net als de zijkanten van de banken, bekleed met kunstleer.

Varianten en indelingen

De normale Zefiro-serie is in een groot aantal varianten en indelingen leverbaar, waarbij kopers kunnen kiezen uit een alkoof, (half)integraal en crossover (met hefbed) uitvoering. In totaal zijn er in de normale Zefiro-serie meer dan 25 indelingen beschikbaar. Dat geldt niet voor de Zefiro Plus. Helaas bestaat hier ook nogal wat onduidelijkheid over maar de Zefiro Plus zal in ieder geval als halfintegraal en als crossover camper leverbaar zijn, en dan wel in de populairste indelingen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel