Door Zweden langs campings met Nederlandse eigenaren

kampeerzaken.nlZweden is zeer in trek, niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als emigratieland. Steeds meer Nederlanders vinden hun weg naar de Zweedse rust en ruimte, de uitgestrekte natuur, de relatief lage onroerend goed prijzen en het gunstige ondernemersklimaat. De laatste jaren hebben dan ook veel Nederlanders een camping, hotel, herberg, of activiteitenorganisatie in Zweden overgenomen. Vanuit deze ontwikkeling zijn RondjeZweden.nl en RouteZweden.nl ontstaan.
 
RondjeZweden.nl is een initiatief van Nederlandse campingeigenaren in Zweden. De vereniging met de website RouteZweden.nl is gestart door Nederlandse ondernemers die eigenaar zijn van een Zweedse camping, hotel, Bed & Breakfast, restaurant, conferentieoord of avonturenbedrijf.
kampeerzaken.nlBeiden hebben zich verenigd om Nederlanders beter van dienst te kunnen zijn in hun vakanties en emigratie naar Zweden en bieden reizigers de mogelijkheid het prachtige Zweedse landschap te verkennen en te ontdekken. Het aanbod van de beide initiatieven bestaat uit websites waar alle deelnemers terug te vinden zijn, met uitleg over de accommodaties en bedrijven. De vakantieganger bepaalt zelf de duur van de reis en de accommodaties die bezocht worden.
RondjeZweden.nl hanteert een stempelkaart. Na ieder verblijf van minimaal twee nachten ontvangen de gasten een stempel en een streekgebonden presentje. RouteZweden.nl maakt het de mensen gemakkelijk doordat men op de site routes kan samen stellen door middel van een overzichtelijke routeplanner.
Het aanbod wordt de komende tijd uitgebreid met diverse themaroutes zoals een Bed & Breakfast route, een kindvriendelijke route, een golfroute en een verwenroute. Het gemak van beide initiatieven zit hem ook in de communicatie. Die kan namelijk geheel in het Nederlands verlopen.
kampeerzaken.nlZweden kent een campingkaart net als andere Noord-Europese landen, die men nodig heeft bij de inschrijving op een groot aantal campings. Met deze kaart is de houder met gezin verzekerd tijdens het verblijf op de camping. Men betaalt het verblijf achteraf bij vertrek. De kaart geeft ook korting op alle veerdiensten en verschillende attracties. De campingkaart is te bestellen bij de SCR (Zweedse Camping Vereniging) www.scr.se of www.camping.se

Like dit artikel
Tweet dit artikel