RTL Kampeert gaat derde seizoen in met ander presentatieduo

RTL Kampeert presentatie

RTL Kampeert gaat derde seizoen in met ander presentatieduo

Voor het derde seizoen van het televisieprogramma “RTL Kampeert”, wat uitgezonden wordt op RTL 4, introduceert het programma een nieuw presentatieduo: Koert Jan de Bruijn en Jessica Mendels.

In de twee voorgaande seizoenen werd het programma nog gepresenteerd door Jessica Mendels en Sander Janson – beiden welbekend van het programma Campinglife. Voor het komende seizoen neemt Koert Jan de Bruijn het stokje over van ‘mister camping’ Janson.

RTL Kampeert

RTL Kampeert is min of meer de opvolger van Campinglife, een televisieprogramma dat van van 2001 tot 2016 werd uitgezonden. Evenals Campinglife laat de show de mooiste en uniekste campings, zowel binnen als buiten Nederland, zien. Daarnaast gaat RTL Kampeert in op allerlei tips, weetjes en de nieuwste ontwikkelingen op gebied van caravans, campers en tenten.

Koert Jan de Bruijn & Jessica Mendels

Koert Jan de Bruijn is onder andere bekend programma’s als GTST, Bestemming Nederland, House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd, Ik Kom bij Je Eten en Off Piste. Daarnaast verzorgde de Bruijn voor diverse BBC-natuurdocumentaires de Nederlandse voice-over. Voor RTL Kampeert zal de Bruijn voornamelijk  de nieuwste op kampeergebied laten zien.

Jessica Mendels is een bekende naam in de kampeerwereld. Voorheen presenteerde ze Campinglife (2008 tot 2012) en vanaf 2018 presenteer ze RTL Kampeert. Voor het programma reist ze leukste van campings af. Zo bezocht ze de vorige seizoenen de Costa Brava, Wallonië en diverse campings in Nederland.

Januari 2022

Het derde seizoen van RTL Kampeert wordt vanaf 22 januari 2022 uitgezonden op RTL 4. De twee vorige seizoenen kunnen terug worden gekeken op RTL XL.

Like dit artikel
Tweet dit artikel