RTL Kampeert krijgt vervolg

RTL Kampeert krijgt vervolg

Tweede seizoen voor RTL Kampeert

Sander Janson is komend televisieseizoen niet alleen te zien in het nieuwe televisieprogramma Camp-to-Go, maar ook in het tweede seizoen van RTL Kampeert, het bekende kampeerprogramma op RTL 4.

Hij zal dit programma samen presenteren met Jessica Mendels. Ze presenteerden van 2008 tot 2012 samen al Campinglife. Ze gaan die samenwerking bij RTL Kampeert dus weer vervolgen.

Samen zullen zij voor het programma de leukste campings in binnen- en buitenland bezoeken. Ook behandelen ze diverse tips en trends rond kamperen. De eerste reguliere uitzending van seizoen 2 is te zien op zondag 31 januari 2021, 17:30 uur. Aansluitend zijn er nog vijf uitzendingen, eveneens op zondag om 17:30 uur. Wie dan geen tijd heeft of een uitzending mist, kan ook kijken naar de herhalingen. RTL Kampeert wordt namelijk ook iedere week op zaterdagmiddag om 15:30 uur herhaald. De eerste herhaling is op 6 februari.

De bestemmingen die zij bezoeken (of beter gezegd: die zij deze zomer al zullen bezoeken) zijn:

  1. Camping Can Bora, Girona (Spanje)
  2. Camping De Paal en Camping ’t Haasje
  3. Camping El Delfin, Verde (Spanje)
  4. Camping De Boshoek
  5. Camping Gulperberg
  6. Sprookjescamping en Camping ’t Veld

RTL Kampeert is volgens de producent helemaal van deze tijd. Zo zijn er tijdens de productie van het programma veel opnames gemaakt met een drone, waarmee de camping en regio’s op een spectaculaire wijze van boven in beeld worden gebracht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel