Rubytec Buzz Foldable: inklapbare anti-muggen lamp

Rubytec Buzz Foldable: inklapbare anti-muggen lamp

Rubytec Buzz Foldable: inklapbare anti-muggen lamp

Muggen blijven een bron van ergernis voor veel kampeerders. Helaas is het niet altijd mogelijk om de caravan, camper, (voor)tent of vouwwagen hermetisch mugdicht te maken. En soms wil je gewoon nog even lekker buiten zitten.

Dan zijn muggen uitermate vervelend. Een anti-muggenlamp zoals de Rubytec Buzz biedt dan uitkomst. Deze heeft een UV-lamp die muggen aantrek en onschadelijk maakt. Er is nu ook een opvouwbare uitvoering van de populaire anti-muggen lamp van Rubytec verkrijgbaar, de Buzz Foldable.

Compact op te vouwen, oplaadbare campinglamp

Het is niet alleen een muggenwerende lamp, je kunt hem ook als normale campinglamp gebruiken. Hij is bovendien oplaadbaar via een USB-kabel. De lamp lijkt best wel groot op de foto maar hij heeft een diameter van 94 mm en is maar 105 mm hoog. Ingeklapt is hij zelfs nog maar half zo hoog. Het gewicht bedraagt slechts 167 gram. Je kunt hem neerzetten maar met behulp van de haak ook ergens aan ophangen.

Verschillende lichtstanden

De Rubytec Buzz Foldable kan worden ingesteld op verschillende lichtstanden. Ook is er een speciale stand met UV-licht die muggen aantrekt en ze vervolgens onschadelijk maakt. Op volle lichtsterkte geeft de lamp een lichtstroom van 100 Lumen en heeft hij een brandduur van 4 uur. Op halve stand (50 Lumen) kan hij 7 uur branden op een acculading. In de laagste stand (20 Lumen) kan hij maar liefst 15 uur branden.  De UV-lamp kan 24 uur branden op een acculading. Het opladen middels de bijgeleverde USB-kabel duurt drie tot vier uur.

De Rubytec Buzz Foldable is verkrijgbaar in blauw en zwart en kost ongeveer 30 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel