Ruim 3800 bezoekers op Outlet-beurs Leeuwarden

OutletLEEUWARDEN – De nieuwe beurs met de naam Outlet-weekend die in het afgelopen weekeinde voor de eerste keer plaatsvond in Leeuwarden heeft ruim 3800 bezoekers getrokken.

Op de marktplaats in het WTC Expo in de Friese hoofdstad werden tweedehands campers, caravans en gebruikte boten te koop aangeboden. Vooral de campers stonden in de belangstelling.


Waar de directe verkopen in de botenhal achter bleven in vergelijking met de gebruikte botenbeurs van 2012, werden in de kampeerhal meerdere campers en caravans verkocht. Vooral de interesse in campers was behoorlijk groot. Meerdere deelnemers van Outlet-weekend hebben voor deze week nog een proefrit gepland staan, zodat nog meer verkopen verwacht kunnen worden.

Hallen

Outlet-weekend vond plaats in twee beurshallen en het aanbod bestond uit een gevarieerd aanbod van ruim tachtig gebruikte campers en caravans met daaromheen kampeeraccessoires. In de hal met boten waren uiteenlopende typen vaartuigen te zien. In totaal werden tachtig tweedehands boten gepresenteerd en waren er marktkramen met watersporttoebehoren.

Bezoekers

Op de beurs presenteerden zich zowel bedrijven als particulieren. Outlet-weekend werd bezocht door 3.855 bezoekers, wat enigszins achterbleef bij het aantal waar door de organisatie op was gerekend. Desondanks kijkt de organisatie tevreden terug. Op de combinatie van boten, caravans en campers in één beurs weekend is door zowel deelnemers als bezoekers zeer positief gereageerd en beide onderdelen bleken elkaar goed aan te vullen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel