Ruimtebesparende koelkasten van Webasto

Ruimtebesparende koelkasten van Webasto

Ruimtebesparende koelkasten van Webasto

Webasto introduceert twee nieuwe compressorkoelkasten voor campers en caravans waarmee flink op de ruimte kan worden bespaard.

De twee nieuwe Webasto inbouwkoelkasten zijn bijzonder compact gebouwd en extra smal. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor campers en caravans met kleine keukens.

Webasto Freeline Slim 140

De Freeline Slim 140 maakt optimaal gebruik van de beperkte ruimte in kleinere voertuigen. Ondanks de geringe breedte van slechts 41,8 centimeter heeft hij een capaciteit van 140 liter. De koelkast beschikt over een geïntegreerd tweesterrenvriesvak met een inhoud van 17 liter. Door het gebruik van het efficiënte en minder milieuvervuilende R290 koudemiddel en de doordachte isolatie is de koelkast extreem zuinig. Hij verbruikt slechts 450 Wh/24 h.

Gebruiksvriendelijke Silent Night en Smart-functies

De nieuwe koelkast is ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Omdat compressorkoelkasten altijd een beetje geluid maken, is er voorzien in een speciale Silent Night-functie waarbij de koelkast minder geluid maakt. Je kunt deze modus door middel van een druk op de knop automatisch voor 10 uur activeren. Ook de Smart-functie is handig. Zolang de koelkast via een 230-voltaansluiting van stroom wordt voorzien, verlaagt hij de temperatuur verder dan nodig is. Als de koelkast daarna via de accu wordt gevoed, bijvoorbeeld tijdens het rijden, heeft hij minder elektriciteit nodig. Hij kan nu de koude gebruiken die vooraf in het voedsel werd opgeslagen.

Gebruikers kunnen de verdeling van de koude aanpassen door middel van het openen of sluiten van een aantal sleuven in de smart tray. Een CI-businterface biedt de mogelijkheid om de besturing van de koelkast te integreren in de centrale besturing van het voertuig.

Webasto BI 30

De BI 30 koelkast is klein maar krachtige. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geheel nieuwe microcompressor. De Webasto BI 30 biedt gemakkelijke toegang van bovenaf. De inhoud van 30 liter kan flexibel en optimaal worden benut dankzij een optionele interne mand. Ook is hij hele zuinig met energie en voorzien van een digitale thermostaat met temperatuurweergave. Door het zeer geringe volume is deze koelbox bijzonder geschikt om in zeer compacte voertuigen in te bouwen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel