Rustiek kamperen in Midden- en Zuidoost-Europa

Campinggids Rustiek kamperen in Midden- en Zuidoost-Europa

Rustiek kamperen in Midden- en Zuidoost-Europa

Het zijn niet de landen waar je het eerst aan denkt om in te gaan kamperen. In deze regio zijn Kroatië en Slovenië wel behoorlijk populair onder de Nederlandse kampeerders, maar zoeken die vooral de bekende, grotere campings op.

Maar juist het kamperen op kleinere, rustige en landelijke campings heeft in deze landen juist zijn charme. Dat geldt ook voor de minder bekende landen, zoals Roemenië, Bulgarije, Montenegro en Albanië.

In deze landen zijn aardig wat rustieke campings, maar je moet maar net de meest aantrekkelijke en passende campings zien te vinden. Dat kan uitstekend met behulp van de nieuwe gids ‘Rustiek kamperen in Midden- en Zuidoost-Europa’, die zojuist is verschenen. De gids bevat een zorgvuldige selectie van in totaal 100 campings in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië.

De campinggidsen van “Rustiek kamperen” van uitgever Bert Loorbach hebben een unieke opzet. Alle campings uit de gids worden beschreven alsof je zo over de camping loopt. De gids bieden op die manier een prettig overzicht van een landelijk gelegen campings waar rustzoekers het prima naar hun zin zullen hebben. Door de manier waarop de campings omschreven zijn, bieden de gidsen ook heel avondjes leesplezier bij de open haard om daar alvast heerlijk in de vakantiestemming te komen. En dat kan zeker geen kwaad, in deze tijd van het jaar.

De nieuwe gids “Rustiek kamperen in Midden- en Zuidoost-Europa” is verkrijgbaar via rustiekkamperen.com en bij de Nederlandse en Vlaamse (internet)boekhandelaren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel