Rustiek kamperen in Nederland en België

Rustiek kamperen Nederland België

Rustiek kamperen in Nederland en België

BEEK – Wie er van houdt om te gaan kamperen op kleinschalige campings met ruime plaatsen, in een natuurlijke omgeving, waar de nadruk meer op rust dan op amusement ligt, zou eens in de “Rustiek Kamperen” gidsen van uitgever Bert Loorbach moeten bladeren.

Hier vind je een aantal met de hand geselecteerde, persoonlijk bezochte campings waar je vriendelijk wordt ontvangen en je heerlijk kunt ontspannen tussen gelijkgestemde medekampeerders.

Uitgever Bert Loorbach geeft deze gidsen uit, welke verkrijgbaar zijn voor de meest populaire vakantielanden. In tegenstelling tot de meeste campinggidsen lees je deze gidsen bijna als een boek. De campings worden duidelijk en vooral op een hele prettige wijze omschreven. Je krijgt niet alleen een goede indruk van de campings zelf, maar ook van wat er in de omgeving te doen is. De beschrijvingen zijn vaak ook voorzien van dudelijke fotomateriaal. Vooral kampeerders die niet urenlang willen zoeken door allerlei ikoontjes in veel te dikke gidsen zullen de “Rustiek Kamperen” campinggidsen weten te waarderen.

De gidsen worden uiteraard regelmatig vernieuwd. Zo ook de gids over de 100 rustieke campings in Nederland en België, waarvan wij een recensie-exemplaar ontvingen. Ook dit is weer een lekker leesbare gids waarin zo’n 100 campings worden beschreven. Een gids die niet alleen alle benodigde informatie biedt zodat je makkelijk een passende camping kunt uitzoeken, maar ook een gids waarvan je bijna meteen zin krijgt om te gaan kamperen. De gids is samengesteld door Marjolijn Bastiaanse en Karjanne Wierenga en is verkrijgbaar bij de Nederlandse en Vlaamse boekhandel, reisboekhandel, internet en de ANWB.

Like dit artikel
Tweet dit artikel