Rustiek kamperen in Spanje en Portugal

Rustiek kamperen in Spanje en Portugal

De nieuwe uitgave van de gids “Rustiek kamperen in Spanje en Portugal”.

ZOETERMEER – Het zijn niet de landen waar je het eerste aan zult denken als je op zoek bent naar een rustige, landelijk gelegen en kleinschalige camping. Vooral Spanje kennen we vooral van de grote, massale campings langs de costa’s.

Maar Spanje en Portugal zijn wel de landen waar dergelijke campings in opkomst zijn. We gaan steeds verder weg kamperen en steeds meer Nederlanders ontdekken in plaats van de costa’s ook graag de Spaanse en Portugese binnenlanden.

En die hebben ook absoluut hun charmes. Redenen genoeg dus, voor uitgever Bert Loorbach, om weer een nieuwe versie van de gids “Rustiek kamperen in Spanje en Portugal” uit te brengen. Wij ontvingen een recensie exemplaar en zijn ook nu weer erg gecharmeerd door de opzet van de gids.

Bij de meeste campinggidsen word je overdonderd door de enorme hoeveelheid informatie. Daardoor kom je meestal niet verder dan bladeren en snel controleren of de campings die je op het oog hebt, aan jouw eisen voldoen. De campinggidsen van “Rustiek kamperen” hebben een heel andere opzet. Deze kun je namelijk bijna lezen als een normaal boek. In de nieuwe uitgave komen totaal zo’n campings aan bod. Ongeveer 70 in Spanje, en de rest in Portugal. Alle campings worden beschreven alsof je zo over de camping loopt.

Daardoor biedt de gids niet alleen een prettig overzicht van een groot aantal landelijk gelegen campings waar rustzoekers het prima naar hun zin zullen hebben, maar ook voldoende stof voor een aantal avondjes leesplezier bij de open haard. Zo kom je alvast in de vakantiestemming. En dat kan zeker geen kwaad, in deze tijd van het jaar.

De nieuwe gids “Rustiek kamperen in Spanje en Portugal” is verkrijgbaar via rustiekkamperen.com en bij de Nederlandse (internet)boekhandelaren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel