RVS-pannen voor lichtgewicht kampeerders

Sea to Summit Sigma Cookset

RVS-pannen voor lichtgewicht kampeerders

Sea to Summit introduceert de Sigma Cookset. Deze pannenset is ideaal voor fietskampeerders en andere lichtgewicht kampeerders die hun kwetsbare aluminium pannen beu zijn.

De Sigma Pots zijn gemaakt van premium roestvrijstaal. Ze zijn sterk, smaakvrij en uiteraard vrij van corrosie. Dankzij een speciaal procedé zijn de pannen bovendien  vederlicht.

Daardoor zijn deze RVS-pannen ideaal voor lichtgewicht kampeerders. Roestvrijstalen pannen zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze minder gevoelig voor krassen. De onderzijde van de Sigma Pot geeft een stabiele grip op de brander zodat hij niet makkelijk weg kan glijden.

Slimme deksels

De deksels kunnen ook als vergiet dienstdoen. Dankzij het slimme clipje kunnen de deksels gemakkelijk aan de pan worden gehangen tijdens het koken. Met de Pivot-Lock roteer je de greep horizontaal en zet je de deksel stevig vast voor transport. Ook zeker je daarmee het deksel tijdens het afgieten.

Compact

Uiteraard zijn de pannen zo ontworpen dat ze makkelijk in elkaar passen om het pakvolume zo klein mogelijk te houden. De complete set bestaat uit twee Sigma Pots van 1,2 liter en 2,7 liter, twee lichtgewicht, BPA-vrije kommen en twee geïsoleerde bekers. De Sea to Summit Sigma Cookset 2.2 is verkrijgbaar bij diverse buitensportzaken en webshops, de consumentenadviesprijs bedraagt € 99,95. De losse Sigma Pots zijn er in vier maten. Ze hebben een volume van 1,2 tot 3,7 liter, de adviesprijs bedraagt € 39,95 tot € 59,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel