Samenwerking tussen Caravanity en Campooz leidde tot bijzondere Caravanity-luifel

Caravanity-luifel

Samenwerking tussen Caravanity en Campooz leidt tot bijzondere Caravanity-luifel

De mensen achter Caravanity, het platform voor iedereen die zijn kampeermiddel wil restylen, raakten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 gecharmeerd van de ontwerpen en kleuren van de Campooz vouwwagens.

Dat leidde uiteraard tot een gesprek, waaruit bleek dat iedereen enthousiast over elkaars werk was. Dat enthousiasme was de aanleiding om een langgekoesterde wens van Caravanity te vervullen: het op de markt brengen van een eigen, unieke Caravanity luifel.

Waarom zo’n luifel?

Het idee achter Caravanity is om mensen te helpen met het verfraaien (‘pimpen’) van hun doorgaans oude caravan. Wat is er mooier als je jouw oude caravan tot in de puntjes hebt aangepast naar jouw smaak, om daar ook een mooie ‘vintage’ luifel bij te hebben.

Heerlijk retro gevoel

De neuzen gingen bij Caravanity en Campooz al snel dezelfde kant op: de Caravanity luifel moet kleur brengen op de campings en ook compleet anders zijn dan andere luifels. Het ontwerp van de luifel voldoet daar volledig aan. Hij heeft een aansprekende oranje/oker kleur en het model is een knipoog naar de 70’s, waarbij de fraai gevormde punten een heerlijk ‘retro’ gevoel geven. Je kunt hem op maar liefst vijf manieren opzetten.

Extra lang en diep

Bovendien is hij extra diep, bij de hoeken 220 en in het midden zelfs 270 centimeter. Door hem wijd uit te spannen maak je de oppervlakte nog wat groter. Ideaal voor de oudere caravans die meestal een wat kleinere opbouwlengte hebben. Door die grote diepte en extra lengte heb je toch nog lekker veel ruimte onder de luifel. Natuurlijk kun je hem als je wilt ook prima voor een splinternieuwe caravan zetten maar hij past toch het mooiste bij een youngtimer en oldtimer caravan.

Helemaal compleet

De Caravanity-luifel wordt als compleet pakket geleverd. Luifeldoek (280 grams ripstop katoen), geïntegreerde spanbanden, 3 verstelbare aluminium stokken en nokliggers, zwarte spanband en een handige opbergtas. Hij heeft twee peesstrips zodat je er ook voor kunt kiezen om quicklock-clips te gebruiken. De Caravanity-luifel is binnen 10 minuten op te zetten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel