Sawiko heeft Agito Van fietsendrager vernieuwd

Sawiko Agito Van fietsendrager

Sawiko introduceert vernieuwde versie Agito Van fietsendrager

Het Duitse Sawiko heeft de zwenkbare fietsendrager Agito Van vernieuwd. Deze fietsendrager is zoals de naam doet vermoeden speciaal ontwikkeld voor bestelwagens en buscampers.

De Sawiko Agito Van garandeert een veilig en comfortabel vervoer van de fietsen, waarbij de achterdeuren van de camper dankzij de zwenkbare constructie altijd bereikbaar zijn.

Fietsen is populairder dan ooit, met name onder camperaars. Er is dan ook bijna geen (bus)camper te vinden die niet zonder fietsendrager rondrijdt. Speciale achterdragers zoals de nieuwe, verder ontwikkelde Agito Van van Sawiko beloven een veilig en comfortabel transport van de fietsen. De vernieuwde achterdrager van de dochteronderneming van AL-Ko is met onmiddellijke ingang in heel Europa verkrijgbaar.

De Agito Van is speciaal ontwikkeld voor de Ford Westfalia Nugget, Ford Tourneo Custom en Fiat Ducato. Met een laadvermogen van 60 kilogram kan de Agito Van gemakkelijk twee fietsen of e-bikes vervoeren. Het nieuwe model kenmerkt zich door een bijzonder gebruiksvriendelijk ontwerp.

Sawiko Agito Van fietsendragerDe toegang tot de achterdeuren is, net als bij het vorige model, altijd mogelijk dankzij de zwenkfunctie. Dat zwenken gaat ook prima als de fietsen drager geladen is. Wanneer de fietsendrager niet in gebruik is, kan de transportbrug naar boven worden geklapt om ruimte te besparen. Hierdoor kan de drager op het voertuig blijven zitten zonder dat deze tijdens het manoeuvreren in de weg zit. Mocht demontage toch nodig zijn, dan kan dit snel en eenvoudig zonder gereedschap.

Wie meer opslagruimte nodig heeft, kan gebruik maken van de ombouwset voor een transportbox op de Agito Van. Hiermee realiseer je eenvoudig extra opbergruimte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel