Schoon water

kampeerzaken.nlHet watersysteem in onze caravan, camper, vouwwagen of tenttrailer moet natuurlijk zo schoon mogelijk zijn om te voorkomen dat we er ziek van worden. Toch is dit iets waar veel kampeerders onvoldoende aandacht aan schenken.

 

Op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs introduceren 2 bedrijven een aantal nieuwe producten op het gebied van schoon drinkwater.


 

Kemdirect watertankreiniger

Kemdirect introduceert de Kemdirect watertankreiniger die volgens Kemdirect prima geschikt is voor een grondige schoonmaakbeurt van watertank en leidingen. Deze watertankreiniger heeft een ontkalkende werking doordat het op basis van citroenzuur is bemaakt. Dit resulteert in een glad en schoon oppervlak waar micro-organismen minder aan kunnen hechten. Het materiaal dringt vrijwel niet in het materiaal zodat er na het spoelen geen vervelende nasmaak is.

 

Plation

BoelWater brengt de  Plation producten op de markt die volgens BoelWater ervoor zorgen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier lekker fris én schoon blijft. De basis van de Plation producten zijn keramische bollen, voorzien van laagjes colloidaal zilver (microscopisch kleine deeltjes zilver). In het water geven deze bollen volgens een natuurlijk proces zeer geleidelijk en continu zilverionen af. Deze zilverionen doden niet alleen ziekmakende bacterien, maar zorgen er ook voor dat het water een lekkere frisse smaak blijft houden. Plation bollen worden toegepast in drijvers voor de watertank en in filters voor een tappunt.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel