Ook 3DOG Camping met offroad tenttrailer

kampeerzaken.nlIn navolging van merken als Aart Kok en Holtkamper introduceert ook 3DOG Camping een Offroad tenttrailer. De tenttrailers van 3DOG Camping bestaan uit een losse aanhanger en opbouw.
3DOG Camping noemt haar nieuwste aanwinst, die in juni werd geïntroduceerd op Europa’s grootste OffRoad beurs, de ‘Abenteuer & Allrad’ in Bad Kissingen, dan ook een OffRoad aanhanger.
 De robuuste aanhanger heeft een onderstel van BPW met onderhoudsvrije rubberasveer en hydraulische stootdempers. De bodemvrijheid bedraagt maar liefst 380 mm. Het maximaal toelaatbare gewicht bedraagt 1.350 kg, leeg weegt de Offroad aanhanger 300 kg.
kampeerzaken.nlDe koppelingshoogte is naar wens 570 of 640 mm, 3DOG kan de Offroad aanhanger ook met een zogenaamde Nato oogkoppeling leveren. De aanhanger wordt standaard met een Tempo 100 ontheffing geleverd, welke uiteraard alleen geldt in combinatie met een geschikte auto. Doorgaans trekt men zo’n offroad tenttrailer met een terreinwagen, de meeste daarvan zijn zonder meer geschikt.
Meer info: www.3dogcamping.eu/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel