Sea to Summit afwassetje voor lichtgewicht kampeerders

Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit

Sea to Summit afwassetje voor lichtgewicht kampeerders

De afwas doen, daar ontkomen we helaas ook tijdens het kamperen niet aan. Gelukkig is dat vaak een heel sociaal gebeuren zodat het ook een positief aspect heeft.

Voor lichtgewicht kampeerders zijn de afwasspullen vaak een noodzakelijk kwaad. Eigenlijk wil je zoiets liever niet in de rugzak of fietstas meenemen, want ieder grammetje en ieder beetje ruimte telt. Daarom bedacht Sea to Summit Camp de ‘Kitchen Clean-Up Kit’, een complete maar compacte en lichte afwasset.

Complete, lichtgewicht set

Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up KitMet de Camp Kitchen Clean-Up Kit introduceert Sea to Summit een complete set om de vaat te kunnen doe. Ideaal voor hikers, bikers en lichtgewicht kampeerders die prijs stellen op hun hygiëne en hun bestek en servies goed en makkelijk schoon willen maken. De set bevat niet alleen een compact op te vouwen afwasteiltje met een riante inhoud van 10 liter, maar ook een compacte afwasborstel, vaatdoekje met schuurzijde, een handig sneldrogend theedoekje en een nylon draagtas.

Ook levert Sea to Summit een lekvrij flesje biologisch afbreekbaar afwasmiddel mee dat je in de afwasborstel op kunt bergen, zodat je alleen nog maar warm (of koud) water nodig hebt. De consumentenadviesprijs van de Sea To Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit, die verkrijgbaar is bij outdoorwinkels en diverse webshops, is € 39,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel