Leef en Geniet bij Caravancentrum de Heuvelrug

kampeerzaken.nlCaravancentrum de Heuvelrug in Leersum houdt dit weekend (vrijdag 19 en zaterdag 20 maart) een seizoensopening onder de naam "Leef en Geniet" waarop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kamperen worden getoond.

 

Dit jaar wordt er met enkele andere ondernemers samengewerkt om de bezoekers een sfeervolle en complete beurs te bieden.


 

  • Thijs Electronics uit Leersum geeft een demonstratie over satellietsystemen en andere mogelijkheden qua TV-ontvangst.
     
  • Men kan op de indoor jeux-de-boules baan onder begeleiding van de “Leersumse Boulers" kennis met dit geliefde spel maken.
     
  • Op de indoor fietsbaan kan men een ritje op een fiets of e-bike maken, onder begeleiding van Pater Tweewielers uit Leersum.
     
  • Autobedrijf Reede uit Amerongen demonstreert City Safety, een nieuw technisch hoogstandje van Volvo, dat in stads- en fileverkeer waakt tegen kop-staart botsingen.

 

Verder is er medewerking van campings, de VVV, Knausclub, NCRV-reizen en reisinformatie van de ACSI. Uiteraard staan de nieuwste caravanmodellen van Knaus en Sterckeman alsmede de nodige occasions opgesteld en zijn er tal van aanbiedingen in de kampeershop. De beurs van Caravancentrum de Heuvelrug in Leersum is open op 19 en 20 maart van 8.30 tot 17.00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel