Campeo, de Senseo voor de camping

kampeerzaken.nlDoor de beperkte stroomvoorziening op de camping slaan de stopppen er, als je het originele Senseo-apparaat aan zet, met enige regelmaat uit, zeker als dat gelijktijdig met een andere stroomverbruiker zoals de boiler gebeurt. De 1450 Watt van de Senseo is dan wat te veel van het goede.

 

Goed nieuws voor Senseo liefhebbers, met de komst van de Campeo is er nu ook één voor de camping beschikbaar.


 

De Campeo is een Senseo-apparaat dat inwendig is aangepast waardoor het vermogen wordt beperkt tot 700 Watt. Hierdoor is het geschikt voor de stroomaansluiting op vrijwel alle campings, en hoeft ook bij een 4 Ampère zekering andere apparatuur zoals koelkast of TV niet te worden uitgezet.

 

De Campeo werkt precies hetzelfde en zet precies dezelfde koffie als de originele Senseo, en ziet er ook hetzelfde uit. Het verschil met het originele Senseo-apparaat is dat het wat langer duurt  voordat het water opgewarmd is.  De opwarmtijden blijven beperkt tot maximaal 3 minuten.

 

De Campeo wordt gebouwd van de New Generation Senseo-apparaten, voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en wordt met 1 jaar garantie geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel