Shorty trailer voortaan leverbaar in meerdere uitvoeringen

Shorty trailer camper kampeerauto aanhanger

Handige aanhanger voor het vervoer van fietsen of een scooter of motorfiets

De Shorty Trailer die Memo Europe al een tijdje op de markt brengt, is nu leverbaar in meerdere uitvoeringen. Deze aanhanger is daardoor nog beter geschikt om een scooter, lichte motorfiets of een aantal fietsen achter de camper te vervoeren.

De scooter staat dwars op de trailer waardoor de gevoeligheid voor zijwind verwaarloosbaar is; het compacte formaat laat de trailer gemakkelijk stallen, er zijn eventueel ook kantelbeugels verkrijgbaar. Tevens is het zwaartepunt van de trailer zo uitgekiend dat de trailer ook met scooter eenvoudig te manoeuvreren is.

De gegalvaniseerd stalen trailer is standaard voorzien van vier bevestigingsogen om de tweewieler mee vast te zetten. Er zijn nu verschillende modellen van de Shorty zodat ervoor iedere campereigenaar een passende aanhanger is. Het eigen gewicht bedraagt ongeveer 125 kg, de Shorty is naar gelang de uitvoering belastbaar tot 350 kg. De aanhanger is 200 cm breed en heeft, afhankelijk van de uitvoering, een lengte van 200 tot 234 cm.

De standaard uitvoering de Shorty is geschikt voor het van een scooter of lichte motorfiets tot 160 kg en wordt geleverd met twee aluminium rijgoten inclusief wheelfix. Optioneel is er een blauw gespoten frame leverbaar. De speciale motorfiets uitvoering van de Shorty is geschikt voor het vervoer van een motorfiets van 160 tot 250 kg. Er wordt een oprijgoot voor de motorfiets, een breed plateau van 80 x 200 cm en een wheelfix meegeleverd. Optioneel is er ook een disselbox verkrijgbaar.

De Shorty4Bike is weer geschikt voor het vervoer van vier fietsen tot 150 kg en wordt derhalve met vier fietsgoten en bevestigingsarmen geleverd. Eigenaren van scooters zoals de Piaggio MP3 zullen wellicht kiezen voor de Shorty MP3, die wordt geleverd met twee 40 cm brede oprijplaten en ook een 80 cm breed plateau heeft.

Like dit artikel
Tweet dit artikel