Winter Wonderland Showdagen bij Rico Recreatie

kampeerzaken.nlRico Recreatie houdt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 januari zijn Winter Wonderland showdagen aan de Steenkamp 3 in Gieten. Tijdens de showdagen presenteert het caravan- en camperbedrijf ruim 25 nieuwe modellen en 50 occasions.

 

Bovendien zijn er interessante kortingen en acties op caravans, campers en accessoires en zijn er productdemonstraties van Omnistore luifels en caravanmovers. Ook kunt u de nieuwe Hobby Premium, caravan van het jaar 2012, op het grote showterrein in Gieten bewonderen en kunt u worden geïnformeerd over de huurmogelijkheden van een caravan of camper.


 

Winter Wonderland

“We hebben ons terrein omgetoverd tot een waar Winter Wonderland”, vertelt Richard Blanken. “En omdat men bij Winter Wonderland al snel een link legt met Disneyland Parijs, laten wij de bezoekers kans maken op een van de vijf Disneyland arrangementen. Wanneer men zich via onze vernieuwde website inschrijft voor de nieuwsbrief, maakt men kans op een van de arrangementen of een caravan mover.”

 

Zoals het een echt Winter Wonderland feest betaamt, kunt u tijdens de showdagen genieten van gratis drankjes en een winters stamppotbuffet op het terras bij Rico Recreatie. Het enthousiaste team verwelkomt u graag op vrijdag 27 januari van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 28 en zondag 29 januari van 10.00 tot 17.00 uur. Kortom, een weekend vol kampeerinspiratie in een winterse sprookjessfeer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel