Sierra Designs vernieuwt Convert tenten

Sierra Designs Convert tent

Sierra Designs vernieuwt Convert tenten

De Convert-tenten van het Amerikaanse merk Sierra Designs zijn een goed doordachte variant op de traditionele vierseizoens koepeltenten. Door de uitgekiende vorm, goede ventilatie en de robuuste bouw kun je er het hele jaar mee kamperen, zonder dat je te maken hebt met de nadelen die veel wintertenten.

Sierra Designs heeft de Convert-tenten, die het al meer dan 10 jaar in het programma heeft, opnieuw ontworpen. Hiermee zijn deze tent nog veelzijdiger en functioneler.

Sierra Designs Convert tentZoals vanouds zijn ook de nieuwe Convert tenten geheel vrijstaand en voorzien van bovengemiddelde ventilatiemogelijkheden zodat ze in alle weersomstandigheden een prettig binnenklimaat bieden. De gehele constructie is vervaardigd van hoogwaardige, lichtgewicht materialen. De vernieuwde Convert tenten hebben een ​​volledig verwijderbare voortent en een grotere voorruimte. Hierdoor zijn deze tenten nóg veelzijdiger dan hun voorgangers en behoren ze tot de meest functionele vierseizoenstenten op de markt. Ze hebben ook een kleine ingang aan de achterkant. Handig, als de wind op de voorkant van de tent staat of als er aan die kant wordt gekookt. Wie wil, kan een extra voortent voor de achteringang bestellen, de Convert Vestibule.

Sierra Designs levert de Convert in uitvoeringen voor 2 en 3 personen. Deze wegen respectievelijk 2,51 en 3,03 kilo. De adviesprijs ligt rond de 500 respectievelijk 600 euro. Ze zijn te koop via de beter buitensportzaken en diverse webshops.

Like dit artikel
Tweet dit artikel