SimPark overgenomen door Tradekar

SimPark overgenomen doorTradekar

SimPark voortaan onder de hoede van Tradekar

Tradekar, in de kampeerbranche bekend als de leverancier van de Enduro movers, neemt het Nederlandse bedrijf SimPark over.

En ook Simpark staat bekend als leverancier van movers. Dat betekent dus dat Tradekar haar assortiment op dit gebied aanzienlijk uitbreidt en verstevigt. Dat zal uiteraard ook positieve gevolgen hebben voor de marktpositie die Tradekar in de vrijetijdsmarkt inneemt.

Simpark is een Nederlandse bedrijf dat al vele jaren bekend staat voor haar betrouwbare rangeersystemen (movers) voor zowel caravans als aanhangers en trailers. De producten van Simpark staan mede goed bekend vanwege de RVS uitvoering en de assemblage die geheel in Nederland plaats vindt.

De rangeersystemen en accessoires van Simpark sluiten daardoor ook heel goed aan bij het assortiment van Enduro. Ze passen daarom perfect bij Tradekar. Dit bedrijf zal zich op zijn beurt gaan buigen over de verdere ontwikkeling van de producten. De kwaliteit blijft daarbij uiteraard gewaarborgd. De eerste focus zal met name liggen op het XHD model, dat tot 3300 kg geschikt is. Dit model zal naar verwachting vanaf het derde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Simpark is/was gevestigd in Den Haag. De service en levering van onderdelen zal voortaan vanuit het magazijn van Tradekar in Culemborg verzorgd worden. Hier zal men vanaf medio dit jaar ook de nieuwe modellen gaan assembleren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel