Skil-Shimano Cycling Team met Adriatik Motorhome

kampeerzaken.nlMet ingang van 1 januari 2007 wordt het Skil-Shimano Cycling Team gereden in een Adriatik Motorhome. Deze semi-integrale kampeerauto heeft de SP-indeling die optimaal aansluit bij de wensen van het team. De bekende Adria kwaliteit en de duurzaamheid van het produkt hebben er mede voor gezorgd dat het team voor Adriatik gekozen heeft.
 Internationaal gezien werkt Adria intensief aan haar eigen identiteit o.a. door middel van het bundelen van de krachten tussen fabrikant en importeurs. Zowel in Europa als bijvoorbeeld in Australië en Azië. Niet voor niets is het motto van Adria dan ook Living in Motion, Leven in Beweging.
Jong talent stimuleren zichzelf te ontwikkelen en een team naar betere prestaties te brengen is één van de meest belonende activiteiten die een mens of een bedrijf kan ondernemen; of het nu gaat om het bouwen van kwalitatief hoogwaardige kampeerauto’s en caravans of het rijden van een Amstel Gold Race.
Individuele kwaliteiten en teamgeest vormen altijd de basis van succes
en in dit geval, de basis voor een nieuwe samenwerking. “Moving on up, nothing can stop me.” Met deze woorden in het achterhoofd zijn veelbelovende
talenten als Maarten Tjallingii, Piet Rooijakkers, Paul Martens en Clément Lhotellerie en routiniers Maarten den Bakker en Aart Vierhouten, van plan zowel het team Skil-Shimano als zichzelf naar een hoger niveau te brengen. Het beleidsplan van het Skil-Shimano wielerteam is gebaseerd op 3 peilers: veel aandacht voor het opleiden van wielertalent, het internationaal ontplooien van de activiteiten en de ontwikkeling van de wielersport in Azië. “Moving on up, nothing can stop me.”
Woorden die ook van toepassing zijn op Adria. Met de Adria Action, Adiva en Adriatik Vision is Adria immers een weg ingeslagen die zowel de Adria produkten als de Adria werknemers naar een hoger niveau zal leiden. Kijkend naar de beleidsplannen van Adria en het Skil-Shimano cycling team en de overeenkomsten is de basis voor een vruchtbare samenwerking dan ook snel gevonden.
Adria Nederland zal het Skil-Shimano wielerteam in ieder geval voor de komende twee jaar voorzien van twee Adriatik kampeerauto’s. Meer informatie over Adriatik kampeerauto’s is te vinden op www.adriatik.nl. Voor informatie over het Skil-Shimano wielerteam surft men naar www.skilcyclingteam.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel