Slapen bij de wilde dieren? Dat kan nu in Burgers’ Camp

Burgers’ Camp

Slapen bij de wilde dieren in Burgers’ Camp

Wie wil slapen bij de giraffen, zebra’s en leeuwen maar een trip naar Afrika te ver vindt gaan, kan nu ook een plekje boeken op Burgers’ Camp. De pop-up camping van Burgers’ Zoo bij Arnhem is sinds gisteren geopend.

De pop-up camping beschikt over 25 avontuurlijk gelegen accommodaties die je tot 5 september kunt boeken. De makkelijkste manier om te overnachten op een locatie omringd door giraffen, zebra’s, cheeta’s, leeuwen en chimpansees, en dat nog wel vlak bij huis.

Uiteraard moet je er wel op zijn voorbereid dat die wilde dieren wel eens wat geluid maken, maar dat hoort bij zo’n avontuur. Je kunt hier niet alleen kamperen op een heel bijzondere locatie maar hebt ’s ochtends ook als eerste toegang tot het park, als het nog lekker rustig is. ’s Avonds kun je onder begeleiding van de dierentuingidsen een indrukwekkende en leerzame wandeling door Burgers’ Zoo maken. En uiteraard heb je ook overdag toegang tot het park.

Je kunt je eigen tent niet meenemen, maar alleen een van de gereedstaande safaritenten (met bijzettenten) boeken. Het ontbijt en diner is bij de prijs inbegrepen, evenals de entree op de dag van aankomst en vertrek. Uiteraard wordt ook het opzetten van de safaritenten en het opmaken van de bedden wordt door de mensen van Burgers’ Camp verzorgd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel