Smitveld viert 15-jarig jubileum

kampeerzaken.nlSmitveld, ongeveer 18 jaar geleden begonnen in de achtertuin, is uitgegroeid tot merk dat bekend staat om haar kwalitatief goede vouwwagens.

Terwijl de collectie in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid tot 4 modellen zijn de vouwwagens zelf ook op diverse punten verbeterd, zoals met de boogluifel en de ruimtestokken, en dat alles nog steeds met veel oog voor detail, kwaliteit en het bekende kuipgrondzeil.

 

Wegens het 15 jarig bestaan van Smitveld vouwwagens is er een speciale editie van de Ruebist met boogluifel, welke verkrijgbaar is voor € 5.999,=. Maar ook op de andere modellen zijn er natuurlijk feestaanbiedingen. Op een Smitveld vouwwagen in een Elegance uitvoering krijgt u nu €1.500,- contante korting

 

Ook op de Smitveld Classic uitvoering is er een goede aanbieding. Een upgrade van de vouwwagen met onder andere een boogluifel, twee zijschermen, de nieuwe ruimtestokken, een hordeur en het luxe blauwe dekzeil kost normaal € 2.140,=. Vanwege het jubileum wordt dit hele pakket aangeboden voor € 640,=.

Like dit artikel
Tweet dit artikel