Smitveld tenttrailer Elegance-actie

In 2012 introduceerde Smitveld een nieuwe vouwwagenkeuken de Cuisine. Deze keuken is leverbaar in verschillende varianten en kleuren. Tijdens de voorjaarsactie krijg je bij een bestelling van een Smitveld-tenttrailer in de Elegance-uitvoering een gratis Cuisine 3 ter waarde van € 895,- cadeau.

 

kampeerzaken.nlDe Cuisine 3 is uitgerust met een 3-pits gasfornuis met elektrische ontsteking van Smev. Op dit gasfornuis kun je heerlijk koken op een goede werkhoogte. Het werkblad is 89 cm hoog. Tijdens de reis neemt de Cuisine geen ruimte in. Door een handig opvouwsysteem staat de keuken veilig in de wagenbak.


 

Met de Classic Upgrade maak je een Smitveld vouwwagen in een Classic-uitvoering compleet. De vouwwagen krijgt handige extra’s: een vergrote wagenbak, ruimtestokken, stabilizer, regenhoes, de uitgebreide haringzak en het luxe dekzeil. Met de Classic Upgrade kost dit pakket i.p.v.  € 1299,-. slechts € 1,-
 

Maak je vouwwagen compleet met een luifel. Smitveld heeft als aanbieding diverse luifelpakketten samengesteld. Het luifelpakket bestaat uit een boogluifel en twee zijschermen. Nu verkrijgbaar met grote kortingen.

 

Meer informatie: www.smitveld-vouwwagens.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel