Sneak preview Adria modellen 2019

Adriab presentatie modellen 2019

Sneak preview Adria modellen 2019

Normaliter kan het grote publiek de eerste modellen van het volgende modeljaar pas zien op de Caravan Salon in Düsseldorf. Aansluitend zijn er dan de beurzen in Nederland, zoals Dordrecht Open en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs waar de nieuwe modellen worden gepresenteerd.

In de loop van de zomer zijn er bij diverse dealers vaak ook wat modellen te zien, maar dat is vaak maar mondjesmaat. Adria Benelux doorbreekt deze traditie door eind volgende week al een sneak preview te houden in Mijnsheerenland, waar iedereen de nieuwe 2019 modellen van Adria en Sun Living kan bekijken.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni presenteert Adria Benelux in Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland een selectie van de 2019 modellen, die voor iedereen gratis te bekijken zijn. Er zijn diverse caravan- en camperdealers aanwezig om alle vragen te beantwoorden en de geïnteresseerden van alle informatie te voorzien.

Tijdens deze sneak preview zal Adria onder anderen de innovatieve nieuwe Twin modellen in twee uitvoeringen presenteren. De meest luxe versie van de Twin heeft een nieuw gepatenteerd ontwerp sky-roof. Ook dochtermerk Sun Living is aanwezig, hiervan worden twee halfintegraal campers getoond, die zijn voorzien van een geheel nieuw ontworpen interieur.

Uiteraard zijn er ook de nodige caravans. Adria zal er van iedere serie een model tonen, in de uitvoering zoals dat in modeljaar 2019 geleverd zal worden. Bij iedere caravan, van Action tot Alpina, hoort ook een caravan. Daarom zal ook Subaru dealer Kleinwier uit Zwijndrecht aanwezig te zijn met de Subaru XV (trekgewicht 1.400 kg), Forester (trekgewicht 2.000 kg) en Outback (trekgewicht 2.000 kg). Met de Subaru Forester kunnen desgewenst ook proefritten worden gemaakt.

Openingstijden:

Vrijdag 29 juni van 10.00 u. tot 20.00 u.
Zaterdag 30 juni van 10.00 u. tot 16.00 u.

 

Locatie:

Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwe Huisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland

Like dit artikel
Tweet dit artikel