Snel en zonder zorgen je caravan of camper verkopen

bodvandedealer.nl

Snel en zonder zorgen je caravan of camper verkopen

ZOETERMEER – Wie zijn caravan of camper wil verkopen, maar daar niet te veel rompslomp van wil hebben, heeft sinds kort een nieuw en makkelijk alternatief. Als je de laatste Kampeer & Caravan Jaarbeurs hebt bezocht, heb je de beursstand bij de ingang misschien al gezien.

Het is nu namelijk ook mogelijk om de caravan of camper aan te melden op de website bodvandedealer.nl. Hiermee wordt het te verkopen recreatievoertuig aangemeld bij maar liefst 400 Nederlandse caravan- en camperdealers, die een bod uit kunnen brengen.

Dat is een stuk makkelijker dan het alsmaar met de caravan of camper te moeten leuren. Adverteren, in en uit de stalling halen, een goed plekje langs de straat vinden, steeds maar opnieuw afspraken maken voor bezichtigingen, het blijft een heel gedoe. Los daarvan is er ook nog het risico dat de (aspirant) kopers helaas niet altijd even betrouwbaar zijn, en is het daardoor ook moeilijk om in wederzijds vertrouwen goede afspraken te kunnen maken over de overdracht en betaling.

bodvandedealer.nlWie geen zin in al dat gedoe heeft, zou dan kunnen kiezen voor bodvandedealer.nl. Of het nu een jong gebruikte caravan of een oude camper betreft, onder de 400 aangesloten bedrijven zijn er altijd wel een aantal die interesse hebben en een bod uitbrengen. Dat doen ze dan binnen 48 uur na aanmelding. Pas als je met dat bod akkoord gaat, krijgt de dealer jouw persoonlijke gegevens te weten.

Plaats nu jouw caravan of camper op bodvandedealer.nl en ontvang binnen 48 uur een bod!

Like dit artikel
Tweet dit artikel