Snel op te zetten deeltent van DWT

DWT Vida HQ deeltent

Vida HQ, snel op te zetten deeltent van DWT

DWT introduceert voor dit seizoen de Vida HQ. Deze voortent is speciaal bedoeld mensen die een ruime deeltent zoeken die ze snel op kunnen zetten en af kunnen breken.

De DWT Vida HQ is relatief ruim voor een deeltent, en daarbij ook nog eens relatief licht van gewicht.

De relatief grote ruimte komt onder meer door de grote diepte. Deze bedraagt 280 centimeter, wat opvallend veel is voor een deeltent. Daardoor biedt hij de mogelijkheid om er ook een niet al te grote campingtafel met stoelen in te kunnen zetten. Het geringe gewicht van 10 kilo komt door de gekozen materialen en de eenvoudige bouwwijze. De stokken zijn weliswaar van staal, maar het zijn er slechts drie. Als materiaal voor de tent gebruikt DWT hoogwaardig HQ-doek (High Quality) met een PU-coating.

De voorzijde is oprolbaar uitgevoerd en kan met de optionele stokken als zonneluifel worden uitgezet.  De zijwanden zijn niet alleen in hun geheel uitritsbaar, maar ook voorzien van een oprolbare deur. De tent is aan de voorzijde en in de zijwanden voorzien van vensters. De ramen in de zijwanden zijn voorzien van horren, de voorwand heeft gordijnen.

De DWT Vida HQ is geschikt voor caravans met een hoogte van 235 tot 250 centimeter, de adviesprijs bedraagt 429 euro. Voor de goede orde: hij is niet bedoeld voor gebruik tijdens de wintersport.

Like dit artikel
Tweet dit artikel