Snel opzetbare Travel Star Light luifel van Herzog

Herzog Travel Star Light luifelZOETERMEER – Ale we als caravanner eenmaal op onze bestemming zijn aangekomen, willen we graag zo snel mogelijk van onze vakantie genieten en niet te veel tijd besteden aan het opbouwen van onze luifel of voortent.

Dat geldt helemaal als het een overnachtingsadres op weg naar onze vakantiebestemming is, of als we aan het rondtrekken zijn. Een snel opzetbare luifel is dan een uitkomst.

Herzog speelt in op die behoefte met de Travel Star Light, een nieuwe luifel die is ontwikkeld voor kampeerders die eenvoud en gemak willen. Deze etui-luifel, ook wel zakluifel genoemd, is een uitkomst voor kampeerders die droog willen zitten of bescherming tegen de zon willen, maar niet een hele voortent op willen zetten. De Travel Star Light van Herzog blijft namelijk aan de caravan hangen en kan binnen 10 minuten worden opgezet en/of afgebroken.

Herzog vervaardigt de Travel Star Light van ademend Ten Cate doek. De diepte van de luifel bedraagt 240 cm. Het opzetten gaat heel eenvoudig. Je opent het etui en rolt de luifel uit. Daarna kan de luifel met de aluminium staanders en dakliggers eenvoudig kunnen worden opgezet en gespannen. De optionele stormbanden zorgen zo nodig voor extra stabiliteit. De aangenaaide zijwanden zorgen voor extra beschutting en zorgen dat het dak goed op spanning komt. Wie de zijwand compleet af wil sluiten kan gebruik maken van de optionele extra driehoeken, die met klittenband worden vastgezet.

Om de Herzog Travel Star Light niet alleen qua opzetgemak aantrekkelijker te maken, heeft Herzog ook de prijzen zeer gunstig gehouden. De Travel Star Light etui-luifel is bij de caravandealer namelijk al verkrijgbaar vanaf € 389,00. Voor dit bedrag krijg je een 250 cm brede luifel met 2 schuine zijwanden. Voor meer informatie kun je kijken op www.herzogvoortenten.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel