Snertshow traditie bij Heidijk Rekreatie

kampeerzaken.nlZodra het echte kampeerseizoen is afgelopen, krijgen bij Heidijk ook de andere specialismen de aandacht.

 

Uiteraard is de werkplaats dan volop in actie vanwege al het onderhoud en reparatie, maar ook wintersport is een onderdeel binnen Heidijk Rekreatie. Zo heeft Heidijk de faciliteiten voor het gehele wintersportonderhoud van uw wintersportmateriaal, van ski’s tot dakdragers. Maar ook voor wintersportaccessoires kan men hier terecht.


 

Snertshow

Maar naast het wintersportgebeuren is er ook de traditionele Snertshow, die nu al een paar achtereenvolgende jaren met groot succes wordt georganiseerd, en die dit jaar plaats zal vinden in het weekend van 14 en 15 januari.  De Snertshow heeft een Oostenrijks wintersport tintje, waar u in lederhosen wordt verwelkomd. De naam zegt het al, er zal ambachtelijke Hollandse snert zijn, maar ook glühwein, chocolademelk en apfelstrudel zullen op het menu staan.

 

Het geheel wordt muzikaal ondersteund door live achtergrondmuziek, die door een gelegenheidsband wordt verzorgd, om alles in een prettige sfeer te laten verlopen. Bovendien kunt  in de shop genieten van kortingen die bepaald worden door het rad van fortuin. Al met al een gezellige sfeer om helemaal klaar te zijn voor het winter(sport)seizoen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel