Snooper VenturaPro nu ook met dashcam

Snooper VenturaPro SC5700DVR

Navigeren en tegelijkertijd filmen

DUIVEN – Snooper, bekend van de speciaal voor camperaars en caravanners ontwikkelde navigatiesystemen, heeft nu ook een versie ontwikkeld met een ingebouwde videocamera en videorecorder.

De Snooper VenturaPro SC5700DVR, zoals dit model heet, kan tijdens het rijden alle video-, audio- en ritgegevens opnemen.

De camera registreert alles in HD- resolutie, het navigatiesysteem bevat ook speciale opname- en afspeelsoftware. Dit kan niet alleen handig zijn om een mooie rit of route vast te leggen, maar ook om bijvoorbeeld incidenten op de weg op te kunnen nemen tijdens het rijden. In het geval van een verzekeringsclaim kan dit als extra bewijs dienen.

POI’s langs de route

Ook de navigatiesoftware van de Snooper VenturaPro is verbeterd. Het zoeken van nuttige punten (POI’s) gaat nu met behulp van een nieuwe ‘corridor’ zoekmachine. Bij deze functie worden alleen POI’s weergegeven die zich langs de voorgeprogrammeerde route bevinden.

De Snooper VenturaPro SC5700DVR beschikt naast het 12,7 cm touchscreen ook over gratis lifetime updates, Europese landendekking, TMC verkeersinformatie, bleutooth, Navteq kaarten, flitspaallocaties, lane guidance en de complete ACSI-, BordAtlas- en CamperStop database met meer dan 20.000 campings en camperplaatsen in 31 Europese landen. Verder kan er ook een achteruitrijcamera op worden aangesloten.

Rest ons op te merken dat het niet in alle Europese landen is toegestaan om een dashcam te gebruiken of om een navigatiesysteem met flitspaallocaties te gebruiken of aan boord te hebben.

Like dit artikel
Tweet dit artikel