SOG Systeme maakt een einde aan geurtjes in het kleinste kamertje

SOG Compact Quick

SOG Systeme maakt een einde aan geurtjes in het kleinste kamertje

Wie wel eens een ‘grote boodschap’ op het toilet van een camper heeft moeten doen, weet dat het bijna onmogelijk is om te voorkomen dat de wat minder aangename geurtjes ook tot de rest van het interieur van de camper doordringen.

Hoe goed de toiletruimte van een camper ook is geventileerd is, en ook als er een raampje of dakluik is, je houdt het bijna niet tegen. Maar er is een oplossing voor dit probleem. Het Duitse bedrijf SOG Systeme heeft namelijk afzuigsystemen ontwikkeld die de luchtjes rechtstreek van de bron – dus via de toiletpot – afzuigen. De nieuwste aanwinst in het programma van SOG Systeme is de Compact Quick.

Voor toiletten met vermaler

De nieuwe SOG Compact Quick is ontworpen voor keramische toiletten met vermaler. De nieuwe pasvorm van de Compact Quick is geoptimaliseerd aan de vorm van bijna alle populaire toiletmodellen. Dus ongeacht het model van het toilet, de SOG Compact Quick zorgt voor een nagenoeg geurvrije toiletruimte. Het ontluchtingssysteem wordt moeiteloos op het toilet bevestigd, zodat er geen gaten in de zitting, het spoelreservoir of het voertuig moeten worden geboord. Bovendien zijn in de SOG Compact Quick alle elektrische en andere systeemcomponenten naadloos geïntegreerd zodat er maar één apparaat bevestigd en aangesloten hoeft te worden.

Zo werkt het

Hoe zorgt dit systeem ervoor dat je toiletruimte geurvrij blijft? Zodra je de toiletdeksel opent, wordt de afzuiging automatisch geactiveerd, waardoor onaangename geuren direct uit het toilet worden gezogen via een speciaal ontworpen afzuigschacht. Met behulp van een krachtig filter worden deze geuren nagenoeg volledig geëlimineerd. Dat moet resulteren in een geurvrij camperinterieur.

SOG Systeme

SOG Systeme heeft zichzelf gevestigd als een van de specialisten op het gebied van innovatieve systemen voor het elimineren van onaangename geuren in toiletruimte, met als doel om chemicaliënvrije cassettetoiletten te bevorderen.

Caravan Salon

De SOG Compact Quick is nu al beschikbaar en zal worden gepresenteerd op de Caravan Salon 2023 in Düsseldorf. Op stand 14C40 zal niet alleen de nieuwe Compact Quick te zien zijn, maar ook de andere producten van SOG Systeme. Voor wie een chemisch cassettetoilet heeft en daar niet van af wil: ook daarvoor heeft SOG Systeme namelijk een passend afzuigsysteem.

Like dit artikel
Tweet dit artikel