Soilera tenten

Soilera tent

Vier kampeerspecialisten introduceren samen Soilera tenten

ZOETERMEER – Vier kampeerspecialisten zijn een samenwerking aangegaan met tentenmaker Joost Karsten en brengen gezamenlijk een nieuw merk tenten, genaamd Soilera, op de markt.

Het gaat om kampeerspeciaalzaken Kampeerwereld Hendriks, Bax Totaal Recreatie, Outdoor XL en Pauw Recreatie.

Joost Karsten heeft zijn sporen als tentenmaker ruimschoots verdiend en ook de kampeerwinkels hebben een jarenlange ervaring op het gebied van tenten. Met hun gemeenschappelijke kennis en ervaring hebben ze een eigen productielijn opgezet in China. Soilera is niet bedoeld als prijsbreker maar wordt in een wat hoger, kwalitatiever prijssegment aangeboden.

Het merk staat volgend de 4 samenwerkende kampeerspeciaalzaken dan ook voor een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Bij de ontwikkeling van de tentenlijn is door de vier kampeerspeciaalzaken gebruik gemaakt van hun eigen praktijkervaring voor wat betreft de wensen en verlangens van de kampeerder. Bijna iedere Soilera tent is leverbaar in polyester of technisch katoen en is afgewerkt met stevige ritsen en extra sterk afgewerkte stiknaden voor een extra lange levensduur.

Klein merk, volop in ontwikkeling

Volgens Jean Paul Hendriks, directeur van Kampeerwereld Hendriks, neemt Soilera de eisen en verwachtingen van de kampeerder serieus. “Soilera is momenteel nog een klein merk, maar door de jaren heen zal het merk zich ontwikkelen. Door de kleinschaligheid kan Soilera snel inspelen op de wensen en verwachtingen van de consument.” Omdat de kampeerspeciaalzaken de feedback zelf van hun klanten krijgen kunnen ze deze ook direct vertalen naar de productie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel