Spanningsrail aan de markies: Dometic Power-Channel

Dometic Power Channel

Dometic Power Channel: spanningsrailsysteem voor de luifel

ZOETERMEER – Markiezen zien we de laatste jaren niet alleen bij campers, maar ook steeds vaker bij caravans. Logisch, want ze zijn reuze handig.

Waar caravanners het frame altijd van hun voortent altijd mooi konden gebruiken om er onder anderen lampjes aan op te hangen, is dat met markiezen iets lastiger. Je beschikt immers alleen over de 2 draagarmen en de aluminium koker die deze armen en het doek bij elkaar houdt.Om het plaatsen van verlichting en dergelijke mogelijk te maken, introduceert Dometic de Power-Channel. Deze kun je eenvoudig aan de luifel monteren en is niet alleen geschikt om verschillende lampjes, maar ook om ventilatoren of luidsprekers te plaatsen.

Dat laatste gaat kinderlijk eenvoudig. Je hoeft ze alleen maar vast te klikken en de Power-Channel zorgt dat ze automatisch zijn aangesloten op de boordaccu. Zo heb je in een handomdraai niet alleen licht, maar ook extra frisse lucht en geluid onder de luifel.

De spanningsrail is leverbaar in 2 verschillende lengtes en kan ook worden ingekort. Om hem perfect bij de luifel te laten passen is hij beschikbaar in 3 kleuren. De prijzen van de rail beginnen bij 219 euro. De aan die rail te monteren accessoires lampen kosten 79 euro, de ventilator en luidspreker kosten respectievelijk 49 en 69 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel