Speciaal kinderprogramma bij Caravan Salon

CONSUMENT 36;AUTO;CARAVAN SALON DUSSELDORFDÜSSELDORF  – Ook de jonge bezoekers komen dit jaar op de Caravan Salon niets te kort. Net als de afgelopen jaren staat de kinderen een leuk programma te wachten boordevol activiteiten, spellen en vele highlights.

Neem je koters dus vooral mee bij een bezoek aan de beurs.

De Stadtsportbund Düsseldorf tovert een deel van het buitenterrein om tot een spannend avonturenpark. Bij uiteenlopende fun- en sportactiviteiten kunnen de kinderen zich volledig uitleven. Op de 6,5 meter hoge klimwand voeren vier routes in verschillende moeilijkheidsgraden naar de top. Als alternatief kunnen de kinderen ook zes meter aan een touw de hoogte in klimmen. Daarnaast is er een vier meter hoge boulderwand met een speciaal ingebouwde moeilijkheidsgraad: één meter horizontaal ondersteboven hangend een stuk muur overbruggen.

Nauw, donker en geheimzinnig is het in het 30 meter lange grottenlabyrint, waar de kinderen zonder licht, dus louter op de tast, hun weg doorheen moeten zien te vinden. Op het grote springkussen mag er naar hartenlust gesprongen en geravot worden.

Streetsoccer

Geheel nieuw dit jaar is de streetsoccer arena, waar kleine en grote voetbaltalenten kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Op kunstgras worden ‘echte’ straatvoetballers uitgedaagd om in een team van vier tot acht spelers om de eer en de roem te strijden. Deze trendsport wordt in een mobiele, afgebakende arena beoefend en is zowel bij kinderen als jongeren erg populair.

Professionele kinderopvang

Ook dit jaar zullen de pedagogische medewerkers van de Duitse organisatie AWO bij ingang noord de kinderen vanaf vier jaar entertainen, zodat de ouders in alle rust door de hallen kunnen struinen. Voor de kinderen zijn er talloze spellen en bovendien kunnen ze zich laten schminken en samen met de medewerkers knutselen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel