Speciale Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition vouwwagen

Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition vouwwagen

Speciale Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition vouwwagen

Holkamper introduceert een speciaal actiemodel van de succesvolle Cocoon Aero MTT vouwwagen. Deze Limited Edition wordt in een beperkte oplage van 30 stuks gebouwd.

Naast het vermaarde opzetgemak, waarmee je de deze vouwwagen in een paar minuten kunt opzetten, is de Cocoon Aero MTT Limited Edition vouwwagen uitgevoerd met de slimme Multi Talent Trailer-keuken.

De Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition is in de standaarduitvoering een tweepersoons tenttrailer. Maar hij kan door middel van extra modules worden uitbreiden tot maar liefst zeven slaapplaatsen.

Het nieuwe, vereenvoudigde model bevat niet het befaamde Holtkamper Windforce-opzetsysteem. Dat systeem zet de vouwwagen geheel automatisch op en klapt hem ook weer automatisch in. Maar dat systeem is, mede door de twee motoren/pompen, ook kostbaar. Daar dat systeem achterwege te laten is de Cocoon Aero MTT Limited Edition een stuk voordeliger.

Doordat het RVS-frame met gasveren is uitgerust en in één keer uitklapt is ook de Aero Limited Edition snel en eenvoudig op te zetten. De vleugelvormige voortent wordt gedragen door een lange carbon buis en is ook eenvoudig op te zetten. De vouwwagen kan ook worden opgezet zonder haringen te gebruiken. Het opzetten en afbreken gaat dan nog sneller en makkelijker. Dat maakt de Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition een ideale vouwwagen om mee rond te trekken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel