Uitbreiding Sprite Alpine reeks in 2009

kampeerzaken.nlBehalve de nieuwe Sprite Europa CruZer met eindkeuken breidt Sprite haar leveringsprogramma in de Alpine range ook uit, namelijk met de Alpine 4 en de Major 5.
Deze typisch Engels caravans vergezellen de vorig jaar succesvol geïntroduceerde Sprite Alpine 2, een caravan die identiek is aan het model zoals dat door Sprite op de Engelse markt gevoerd wordt.
 
kampeerzaken.nlSprite Alpine 4
De Alpine 4 is een vastbed caravan voor 4 personen. Achterin is het vaste bed geplaatst, voorin bevindt zich onder het raam een ruime zitgroep.
Sprite Major 5
De Major 5 is een multi-functionele caravan voor 5 personen. De ruime zit voorin kan worden omgebouwd in een zeer ruim tweepersoonsbed of twee enkele bedden. In de Sprite Major 5 caravan kan voor de vijfde persoon een handig stapelbed boven de achterzit worden gecreëerd.
kampeerzaken.nlSprite Alpine 2
De eerder geïntroduceerde Sprite Alpine 2 heeft een ruime zitgroep aan de voorzijde, waar een groot bed van gemaakt kan worden. Maar de zitgroep kan ook opgemaakt worden als twee enkele bedden. De caravan heeft voorin een ruimte besparend ladekastje en achter een grote badkamer met aparte douche.
De Sprite Alpine caravans zijn alle standaard uitgerust met stabilisator, disselafdekplaat, midi-heki, 10 liter boiler, oven, 107 liter koelkast en uitneembaar tapijt.
Meer info op www.spritecaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel