Sprite Europa CruZer met beproefde eindkeuken

kampeerzaken.nlSprite caravans breidt haar modellenreeks voor het seizoen 2009 uit met de Sprite Europa CruZer. Deze compacte tweepersoonscaravan met eindkeuken is gebaseerd op de vroegere Sprite Super 390 EK.
De Sprite CruZer, die hetzelfde uitrustingsniveau als de Sprite Europa heeft, is voorzien van een geheel nieuw front en een achterzijde uit een stuk. Met de toevoeging van de Sprite Europa CruZer bestaat de Europa reeks van Sprite nu vijf modellen caravans.
 

kampeerzaken.nlIn de bestaande Europa reeks vinden we verder de Sprite Europa 460 en 470, beide populaire modellen van afgelopen seizoen. Deze modellen hebben beide een standaardzit voorin, terwijl de 470 bovendien een tweepersoon lengtebed achterin heeft.
De Sprite Europa 495 is een variant op de bekende 490-indeling met een tweepersoons lengtebed achterin en een standaardzit voorin, de Europa 520 biedt de mogelijkheid van apart slapen en een extra zit.

kampeerzaken.nlAlle Sprite Europa modellen zijn compleet uitgerust met onder anderen een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, radio/cd speler, een oven-gril combinatie, magnetron, grote 105 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.
De Sprite Europa CruZer is vanaf eind juli bij de dealers te bewonderen, de prijzen beginnen bij € 17.790,-.
Meer info op www.spritecaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel