Sprite introduceert nieuwe Cruzer SR serie

Sprite Cruze SR 2016

Sprite zet succes in seizoen 2016 voort met nieuwe Cruzer SR

TIEL – Het Engelse caravanmerk Sprite caravans heeft een uitstekend seizoen achter de rug, niet alleen de verkopen in Nederland zijn aanzienlijk gestegen, de verkoop in Duitsland en België is zelfs verdubbeld. Om niet stil te zitten bij het succes introduceert Sprite een geheel nieuwe Cruzer SR serie.

De buitenzijde van deze nieuwe Cruzer SR serie krijgt een nieuwe polyester achterkant met strakke LED verlichting. De voorkant van deze populaire populaire caravan valt uiteraard op door het karakteristiek sunroof. Dit sunroof is in de nieuwe serie verbreed voor nog meer lichtinval.

De Cruzer SR serie blijft net als in het 2015 seizoen bestaan uit de bekende 5 modellen. Het nieuwe front is zowel aan de buitenzijde als binnenzijde geheel vervaardigd van polyester. De vloer van de Cruzer SR is nieuw ontwikkeld en is aan de onderzijde voorzien van een polyester coating voor een verbeterde vochtbestendigheid. In combinatie met de recent geïntroduceerde houtvrije Smart constructie staat deze caravan nog meer garant voor vele jaren onbezorgd vakantieplezier.

Sprite Cruze SR 2016Het interieur van de Cruzer SR krijgt een nieuwe ovencombinatie, nieuwe bovenkastjes en vele moderne accessoires. De bekleding in de nieuwe Cruzer is geheel in de luxe en stijl die men van een dergelijke caravan verwacht. Een mooi detail aan de buitenzijde zijn de rails voor de Thule fietsendrager. De achterwand van de caravan kan nu inclusief de drager tot 60 kg (!) belast worden.

De standaarduitrusting van elke Sprite caravan omvat onder meer een ALKO stabilisator, disselafdek, lichtmetalen velgen, een Heki dakluik van 70 x 50 cm, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, grote 113 liter koelkast, warmwatersysteem, een kookstel met 3 gaspitten, rondverwarming, een vaste ingebouwde watertank van 38 liter, een serviceluik bij het vaste bed en natuurlijk het standaard panoramische dakraam aan de voorzijde. De Cruzer SR serie voegt hier nog de luxe oven/gril combinatie, magnetron, verwarming op gas én elektriciteit, 10 liter boiler, accubox en nog veel meer aan toe.

Like dit artikel
Tweet dit artikel