Merken Swift en Sprite samengevoegd

kampeerzaken.nlDe fabrikant van Swift Caravans, de Swift Group ltd., heeft met ingang van het 2007 seizoen besloten om de merken Swift en Sprite samen te voegen in één exportmerk zijnde de Sprite Europa. Door deze samenvoeging is het voor de fabrikant eenvoudiger in te spelen op de laatste technologische ontwikkelingen op caravangebied.
 De laatste jaren waren zowel de indelingen, prijs als uitrustingsniveau van de Swift en Sprite caravanmodellen gelijk. De uiterlijke verschillen tussen de beide merken waren klein. De caravans worden op dezelfde productielijn, in dezelfde fabriek, vervaardigd.
Dit heeft de Swift Group ltd. met ingang van dit seizoen doen besluiten om voor één exportmerk te kiezen.
Alle Nederlandse Swift dealers zijn met ingang van dit seizoen Sprite dealer geworden. De Swift caravangarantie wordt volledig overgenomen door de Sprite dealer. Ook kunt u alle onderdelen via deze officiële Sprite dealer bestellen.
De Sprite Europa serie zal in vijf populaire indelingen op de Nederlandse markt verschijnen, waarbij u de keuze heeft uit twee bekledingstoffen, de beige/bruine stof Araco of de blauw/grijze stof Millesime.
Kijk voor meer info op www.spritecaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel