Sprookjescamping maakt kinderdromen werkelijkheid

kampeerzaken.nlSprookjescamping te Rheeze-Hardenberg, uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2007, biedt magie voor het gehele gezin. Hier beleef je het sprookjesverhaal van de Sprookjescamping en ontmoet je Hannah de Heldhaftige, Bumbie de Beer, Tati de Toffe Toverfee, Droesem de Draak en alle andere sprookjesfiguren in het echt!
 Het mooie weer van vandaag brengt ons uiteraard al in vakantiestemming. Mocht u nog geen vakantieplannen hebben kunt u overwegen om een magische vakantie op één van de mooiste en meest kindvriendelijke campings van Nederland, De Sprookjescamping te Rheeze-Hardenberg, door te brengen. De Sprookjescamping is een familiecamping pur sang en werd recent niet voor niets door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2007.
Laat uw kinderen een bezoekje brengen aan de sprookjesclubs, waar een recreatieteam klaar staat om leuke en spannende activiteiten te ondernemen. Dit jaar start Sprookjescamping de Vechtstreek met het unieke programma "De Sprokkeltheaterclub" waar kinderen samen een bijzonder theaterstuk maken waarin zij zelf de hoofdrol spelen. Alle activiteiten en faciliteiten zijn op kinderen afgestemd: van het buiten- en tropische binnenzwembad tot de sanitaire voorzieningen. Daarbij staat service en gastvrijheid bij de Sprookjescamping hoog in het vaandel!
Heeft u geen caravan of tent? Dan kunt u hier ook een chalet, toercaravan of een De waard tent huren.
Voor meer informatie www.sprookjescamping.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel