Sprookjescamping kiest opnieuw voor Dethleffs caravans

kampeerzaken.nlSprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze heeft bij de keuze voor haar verhuurcaravans opnieuw gekozen voor Dethleffs. Sprookjescamping de Vechtstreek, in 2007 door de ANWB uitgeroepen tot beste camping van Nederland, heeft speciaal voor gezinnen die (nog) geen caravan hebben, of het kamperen in een toercaravan eens willen proberen, compleet ingerichte toercaravans met een ruime voortent in de verhuur. Na jaren, tot volle tevredenheid, gebruik te hebben gemaakt van Dethleffs caravans, heeft men nu opnieuw gekozen voor Dethleffs.
 
Door het succes van deze vorm van verhuur, de afgelopen paasdagen waren de caravans reeds geheel volgeboekt, heeft men zelfs besloten het aantal verhuurcaravans te verdubbelen. In de afgelopen seizoenen werden er 8 caravans ingezet, vanaf het seizoen 2008 zullen er 16 Dethleffs caravans van het type Camper 500 SK van modeljaar 2008 worden ingezet. De toercaravans hebben 4 slaapplaatsen; een stapelbed voor de kinderen en een vast tweepersoonsbed voor de ouders.
Daar de Sprookjescamping de caravans compleet uitgerust verhuurd en deze voorziet van een uitgebreide inventaris, was een voorwaarde dat de caravans over veel opbergruimte beschikken, gecombineerd met voldoende leefruimte. Door de indeling was de keus voor de Camper 500 SK dan ook snel gemaakt.
Namens Dethleffs Nederland BV overhandigde de heer Voors woensdag 19 maart officieel de laatste van 18 uitgeleverde caravans aan de heer Van de Veen, directeur/ eigenaar van Sprookjescamping De Vechtstreek.
Meer informatie over de verhuur van de Dethleffs caravans kunt u vinden op www.sprookjescamping.nl, en over dethleffs vindt u meer informatie op www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel