Glow Award voor Stacaravandelen.nl

Glow Award voor 4 recreatie-ondernemers

Glow Award voor 4 recreatieondernemers

DRIEBERGEN – Jong RECRON, de club van ongeveer 80 young professionals in de recreatiebranche, heeft gisteren tijdens de algemene ledenvergadering van de RECRON de Glow Award uitgereikt aan vier Overijsselse recreatieondernemers die gezamenlijk het project “stacaravandelen.nl” in Overijssel hebben opgezet.

Eén van die vier ondernemers is Bert van de Maat van Vakantiepark Mölke: “We vinden het erg leuk dat we Jong RECRON hebben geïnspireerd met stacaravandelen.nl en zijn hartstikke blij met deze prijs.”

Strippenkaart voor tweede huis

stacaravan-delenJong RECRON is een club van zo’n 80 young professionals in de recreatiebranche. De club bestaat al ruim 40 jaar, de leden ontmoeten elkaar een aantal maal per jaar en leggen dan bedrijfsbezoeken af, volgen workshops en praten samen over actuele thema’s die spelen in de branche. Ook delen ze  jaarlijks de Glow Award uit aan een ondernemer die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. De voorzitter van Jong RECRON, Rozemarijn Dees vertelt over de winnar van dit jaar: “Stacaravandelen.nl past in de huidige trend van verschuiving van bezit naar gebruik”.

Mensen kunnen, met behulp van een strippenkaart, het hele jaar genieten van een stacaravan die is geplaatst op de vier deelnemende Overijsselse parken. Dit zijn Vakantiepark Mölke, Vakantiepark ‘t Rheezerwold, Familiecamping De Vossenburcht en camping De Noetselerberg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel