Steady standaard voor droogmolen aan de dissel

kampeerzaken.nlCaravan eigenaren kennen het probleem om de droogmolen in de dissel vast te zetten. Vaak moet je eerst het neuswiel moet verwijderen, een karweitje waar je niet altijd op zit te wachten, zeker als het alleen om een droogrek gaat.
 Ook zit de neuswielklem vaak te dicht op het raam van de caravan om de was goed op te kunnen hangen of het rek goed te kunnen monteren.
OCS groothandel heeft daarom de "The Steady" laten ontwikkelen, een universele standaard voorzien van een kogel haak. De kogel past precies in de kogelkoppeling en wordt zo vergrendeld.
De standaard is gemaakt van roestvast staal en is in hoogte verstelbaar, zodat het probleemloos aangekoppeld kan worden. De bodemplaat heeft drie gaten om de standaard van het droogrek met tentharingen extra vast te zetten in de grond.
"The Steady" standaard heeft een hoogte van 62 cm, weegt 1800 gram en is leverbaar via de betere kampeerwinkels, voor dealerinformatie kunt u eventueel kijken op de website van de importeur, www.ocs-recreatie.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel