Stem ook op jouw favoriete camping van het jaar

ANWB campings jaar 2016 longlist

De longlist voor de verkiezing ANWB camping van het jaar 2016 is bekend

DEN HAAG – De vakjury van de ANWB heeft weer de longlist voor de verkiezing ‘Camping van het Jaar’ bekendgemaakt. Omdat dit ook een publieksverkiezing is, kan iedereen stemmen op zijn favoriete camping.

Iedereen kan er dus voor zorgen dat de beste, de leukste en de mooiste camping uiteindelijk gaat winnen. De wisselcategorie van dit jaar is Natuurcamping. Op deze campings sta je nóg dichter bij de natuur staat en kun je nog intenser genieten van het back-to-basic gevoel.

Stemmen

Iedereen kan stemmen tot en met 29 oktober. Je kunt de longlist vinden op de website van de ANWB. Voor iedere categorie zijn er 10 campings geselecteerd. Per categorie komen vier campings uit deze voorronde; in totaal zijn er dus 16 nominaties voor de verkiezing Camping van het Jaar 2017. Een jury van kampeerders en ANWB-specialisten kiest vervolgens per categorie de winnaar. In januari 2017 wordt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekendgemaakt welke vier campings hebben gewonnen.

De categorieën voor 2017

1: De mooiste camping voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)

2: De mooiste Charmecamping

3: De camping met de mooiste huuraccommodaties

4: De mooiste natuurcamping, dicht bij de natuur, back-to-basic gevoel (wisselcategorie)

Stem en win een set van 2 regisseursstoelen

Als je ook stemt, maak je bovendien kans op een leuke prijs. Iedereen die stemt, dingt namelijk mee naar een van de twee prijzen: een set van 2 comfortabele, lichtgewicht regisseursstoelen van Isabella. De ANWB geeft 2 van deze setjes stoelen weg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel