Recreatiecentrum Ter Spegelt bouwt Sterrenstrand

kampeerzaken.nlRecreatiecentrum Ter Spegelt in Eersel beschikt al een tijdje over een overdekt zwemparadijs. Dit zwemparadijs gaat men ombouwen tot Sterrenstrand, een avontuurlijk speelparadijs voor kleine sterren.

 

Door de elementen (zie afgebeelde maquette) water, zand en hout in een creatieve mix te gebruiken, ontstaat er een fantastisch speellandschap voor de kinderen. Het Sterrenstrand wordt gerealiseerd in verschillende delen, geïnspireerd door de kenmerken van één van de vijf eigen ‘sterren’ van Recreatiecentrum Ter Spegelt.


 

kampeerzaken.nlDeze winter wordt fase I van Sterrenstrand gerealiseerd, deze fase bestaat uit een spectaculair klim- en klauterkasteel van de nette kasteeldame Freule en het spannende ‘voetjes van de vloerpad’ van de sportieve Timo Timing.

 

Ingrediënten als wiebelbruggen, klimtoestellen, een podium voor theatervoorstellingen en andere spectaculaire elementen vormen een combinatie van de domeinen van de verschillende ‘sterren op Ter Spegelt’ dé plaats waar kinderen spelenderwijs hun energie kwijt kunnen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel