Stijlvolle plastic en RVS wijnglazen van GSI Outdoors

GSI Outdoors  plastic en RVS wijnglazen

Stijlvolle plastic en RVS wijnglazen van GSI Outdoors

Ook op de camping genieten we graag van een wijntje, of zelfs van een glaasje champagne of prosecco. Omdat de gewone glazen wijnglazen op de camping nogal kwetsbaar zijn, gebruiken we dan doorgaans plastic glazen.

Omdat de kwaliteit daarvan wel eens te wensen over laat, introduceert het Amerikaanse GSI Outdoors een programma glazen die zijn vervaardigd van uiterst hoogwaardig kunststof en RVS.

GSI Outdoors staat bekend om haar hoogwaardige, goed doordachte servies- en kooksets. Dat geldt ook voor de wijnglazen die GSI Outdoors introduceert. Ze zijn leverbaar voor witte wijn, rode wijn en champagne. Door de toepassing van hoogwaardig kunststof en RVS zijn ze niet alleen duurzaam en onbreekbaar maar geven ze absoluut geen bijsmaak aan jouw favoriete drankje.

Het zogenaamde co-polyester dat GSI Outdoors voor deze wijnglazen gebruikt, is net zo helder en glimmend als glas. Je zult dan ook echt heel goed moeten kijken om het verschil te zien. GSI Outdoors  RVS wijnglazenNaast het feit dat kunststof zo goed als onbreekbaar is, is het ook een stuk lichter. Een gemiddeld glazen wijnglas weegt 160 gram, een glas van GSI Outdoors weegt maar de helft daarvan. Daarnaast zijn ze vrij van BPA, hebben ze een anti-slip voet en zijn ze ook geschikt voor warme vloeistoffen. Als alternatief op kunststof introduceert GSI Outdoors ook glazen van 18/8 roestvast staal. Voor zowel de kunststof als RVS glazen geldt dat ze tweedelig zijn uitgevoerd. Je kunt de voet en de kelk uit elkaar nemen om ze kleiner op te kunnen bergen. Ook zijn er glazen zonder voet. Qua design laten de wijnglazen niets te wensen over.

GSI Glacier Wine Glass Gift Set

GSI Glacier Wine Glass Gift SetNaast de losse glazen introduceert GSI Outdoors ook de Glacier Wine Glass Gift Set. Deze bestaat uit een stevige, isolerende neopreen hoes, waarin een lichtgewicht, opvouwbare fles van Polypropyleen zit. Hiermee kun je de wijn perfect op temperatuur houden. Bovendien heeft de neopreen hoes ook plaats voor 2 wijnglazen. Ideaal voor een gezellige picknick

Like dit artikel
Tweet dit artikel